13 Ağustos 2012 Pazartesi
Tas Kebabı
MALZEMELER
1 kilo kuzu kusbasi
1 buyuk kuru sogan
2 dis sarimsak
2 yesil biber
1domates
1 yemek kasigi domates salcasi
1 su bardagi kaynar su
tuz,karabiber
4-5 adet patates
1 Su bardagi sivi yag
Yapilisi
Yagin dortte birini tencereye alin eti ilave edin
Et suyunu cekene kadar kavurun
Uzerine yemeklik dogranmis sogani ,biberi ve sarimsagi
ilave edip kavurun
Kucuk dogranmis domatesi,salcasini ilave edip tuz ve
baharatinida ekleyin.
Kaynar suyu ekleyip kisik ateste kapali sekilde
etler yumusayana kadar pisirin.Yaklasik 20dk.
Kizartma tavasinda kup dogranmis patatesleri kizartin
ve pisen yemege ilave edin.AFIYET OLSUN..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder